petak, 22. srpnja 2011.

Maksi haljine

Maxi haljine su poznate kao veliki hit za enorman broj svrha u koje ih koristimo. To su one duge haljine, lepršave ili uske, namijenjene za posebnu prigodu ili dnevne, ma sve vrste dugih haljina koje dosežu tlo, a nazivamo ih maxi stilom.
Većina od nas voli maksi haljine jer su uvijek romantične i mogu prodrijeti duboko kroz seksualnost i ženstvenost ženine prirode. Maxi haljine apeliraju na sve žene dajući im prirodan i siguran osjećaj.


Trend maksi stila nikad ne zastarijeva. Voljen je u svakom godišnjem dobu, pogodna za sve uzraste i dostupan u mnogim oblicima.
Kao i sve haljine, maxi ljetne  haljine mogu biti čiste ili tiskane, od svile ili pamuka, čipke i tila, pa čak i satena. Sve ovisi o vrsti haljine za koju se odlučite i prilike se za koju je namijenjena.


Cvjetni printevi i šarene maxi haljine su pogodne za dnevno nošenje. Određene vrste jednobojnih haljina, osobito one od satena, svile i čipke su pogodne za večer ili posebne prigode.


Maxi haljine ne zahtijevaju određenu vrstu accessories-a ili obuće, možete ih kombinirati sa bilo kojom vrstom samo da odgovara vašem osobnom stilu i stilu haljine.
Kožne cipele visoke pete mogu se nositi s večernjim maxi haljinama ili dnevnim party haljinama, a girly sandale mogu se kombinirati s printanim dnevnim haljinama. Ne zaboravite koristiti jednostavnu(blagu) šminku, a na noktima boju koja odgovara boji vaše haljine i osobnost.
.

3 komentara:

  1. I am wearing my maxi dress today! 90 degrees hot and humid, so no sleeves and natural air-conditioning coming up my legs sounds AND is very appealing! Love the styles I am seeing here :)

    OdgovoriIzbriši