utorak, 10. svibnja 2011.

Budi posebna, nosi Nohaa!

Oni koji redovito prate izvještaje s modnih događanja i rad hrvatskih dizajnera, Makarsku zasigurno imaju zacrtanu na svojim kartama kao destinaciju iz koje je posljednjih nekoliko godina stiglo pravo osvježenje za cijelu scenu. U prošlotjednom izdanju broja Story sve ljubiteljice modnih dodataka upućene su da pogledaju radove koji se kriju pod imenom Nohaa. Naziv je to sklopljen od prezimena dviju kreativnih studentica, Podgorke i Makarke, Ivice Nole i Rijane Hadžić. Naime, njih dvije zajedno studiraju grafiku u Zagrebu, a s početkom faksa otkrile su zajedničku ljubav prema stvaranju ukrasa bez kojih ženska garderoba ne može.

"Oduvijek sam nešto šivala, i kroz srednju školu, ali tek na faksu sam u suradnji s Rijanom započela ozbiljno raditi predmete koji su nosivi", ispričala nam je Ivica koja je prošle godine u tandemu s Rijanom pobijedila na natječaju Cospomolitana. "Izradile smo ukupno 1800 broševa za tržište Hrvatske i Bosne koji su se prodavali uz parfem Naomi Campbell i to nam je otvorilo mnoga vrata", prisjetila se Rijana dodavši kako svoje ukrase danas šalju poštom diljem Hrvatske.
Njihov najbolji poslovni partner je Facebook putem kojeg predstavljaju nove uratke i komuniciraju s kupcima. – Nemamo neku posebnu klijentelu, mi radimo ono što bi i same nosile, pa su i cure koje nose naše broševe slične nama, iako među kupcima imamo i poslovne žene, pa i dečke kojima je to najlakši put do idealnog poklona za curu ili sestru, objasnile su.
Izvor:Makarska kronika 


  

 Na ovim fotografijama su samo neke od klijentica koje su u svoje kreacije uključile trendi Nohaa detalje...







Puno više Nohaa proizvoda možete pronaći na njihovoj facebook adresi (kliknite na nohaa link i automatski ste tamo!). Osobno sam jedna od najvećih ako ne i najveći obožavatelj njihova dizajna što će te moći primjetiti po mojim odjevnim kombinacijama koje uvijek začinim sa pokojim Nohaa detaljem.
Kad bi bilo moguće imala bi ih sve; od Nohica do torbica :)

Nema komentara:

Objavi komentar